Overijssel 



Kleiner dan een steenuil, ongeveer ter grootte van een lijster. Woont in Scandinavi?. Dwerguilen eten vooral insecten, zangvogels en muizen. Ondanks zijn geringe formaat is het een felle jager die vogels aanvalt die even groot als de uil zelf zijn of soms groter. De uil broedt in boomholten die door spechten zijn gemaakt. 

  • Aperture: ƒ/5.7
  • Camera: E-5
  • Caption: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Taken: 5 januari, 2014
  • Flash fired: no
  • Focal length: 600mm
  • ISO: 200
  • Shutter speed: 1/50s
  • Title: OLYMPUS DIGITAL CAMERA