Home DDN fotodag Paddenstoelen

DDN fotodag Paddenstoelen

Vanwege Corona-maatregelen helaas gecancelled.

 

Deel de Natuur Fotodag – Paddenstoelen

De regen komt al dagenlang met bakken uit de lucht, niet iedereen is er blij mee, maar voor de natuur is al dat water geweldig  én de paddenstoelen schieten nu uit de grond!    Een perfect moment om weer eens een gezellige Deel de Natuur Fotodag te organiseren:

Zondag 18 oktober trekken we het bos in op zoek naar de mooiste  en meest fotogenieke exemplaren en we gaan ons daar helemaal op uitleven!  Natuurlijk met de macrolens, maar niet alleen de macrolens is handig,  ook o.a. een telezoomlens, vintage lens, lensbaby en groothoek zijn heel geschikt. Een witte (flits)paraplu is handig om schaduw te maken als het zonnetje zich weer eens wil laten zien en in een donker hoekje zorgt een lampje  voor spannend licht. Een regenbroek/regenpak is heel praktisch in het vochtige herfstbos. 

We verzamelen om 10 uur op de parkeerplaats bij een prachtig oud bos in de omgeving van Hilversum. Na je aanmelding vertellen we je de exacte locatie. Natuurlijk nemen we alle Coronamaatregelen in acht, om die reden starten we deze keer niet met koffie/thee en we zullen ook niet gezamenlijk kunnen lunchen.   Zorg dus zelf voor drinken en breng je lunchpakketje mee. De fotodag duurt zo lang als je zin hebt,  de paddenstoelen lopen tenslotte niet weg. Deze fotodag is geen workshop maar de praktijk heeft geleerd dat we veel van elkaar kunnen leren,  ervaringen delen en dat we elkaar geweldig zullen inspireren. 

Zin in deze dag? Marianne Brouwer, Brigitte van Krimpen en Loes Belovics van Deel de Natuur verwelkomen je graag!  Er zijn aan deze dag géén kosten verbonden. Je kunt je opgeven via het contactformulier met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal personen.  

Graag tot 18 oktober!

*****

Natuurlijk zien we  naderhand je mooie foto’s graag op de DDN-site verschijnen.

Tip:  Paddenstoelen zijn het Thema van de maand oktober !

*****

paddos

Reacties

Geef een reactie