Home Over deeldenatuur.nl Vrienden van Deel de Natuur

Vrienden van Deel de Natuur

Augustus 2021               

                                                                                          

Beste natuurfotograaf,

 

Mede dankzij jouw mooie beelden is Deel de Natuur uitgegroeid tot een uniek Nederlands online platform, waar de liefde voor de natuur en fotografie samenkomen en centraal staan.

Op onze vernieuwde website komen al jouw prachtige beelden in volle glorie tot hun recht. Met zijn allen hebben we ervoor gezorgd dat DDN een plaats is waar elke deelnemer kwalitatief hoogstaande beelden kan plaatsen. De feedbacks en de onderlinge discussies die daardoor ontstaan bieden je de mogelijkheid om als fotograaf te groeien.

Deel de Natuur is van, voor en door natuurfotografen, en tot nu toe voor iedereen helemaal gratis.

Om onze prachtige site “gezond en veilig” te kunnen houden is een veilige en stabiele server een noodzaak, worden updates uitgevoerd en moet er onderhoud gepleegd worden en dat kost aanzienlijk veel geld.

 

Het bestuur van de Stichting Deel de Natuur heeft daarom besloten je uit te nodigen om “Vriend van Deel de Natuur”  te worden.

Je kunt hierin vrijwillig participeren d.m.v. een jaarlijkse donatie van minimaal € 35. We zijn natuurlijk dolblij als je meer zou willen bijdragen. Zonder voldoende inkomsten hangt de toekomst en het voortbestaan van DDN aan een zijden draadje.

We willen daar graag iets tegenoverstellen en daarom geniet je als “Vriend van Deel de Natuur” exclusieve voordelen:

·           Als welkom een (reguliere) fotodag naar keuze gratis

·           20% korting op alle (reguliere) fotodagen

·           10% korting op  de overige activiteiten zoals workshops, fotodagen “special” en excursies etc.

·           Vrienden van DDN worden als eersten op de hoogte gesteld van nieuwe activiteiten

We zetten ons ervoor in om deze voordelen de komende tijd in samenwerking met partners en sponsoren verder uit te breiden.

 

Uiteraard zal jouw bijdrage uitsluitend worden gebruikt om de toekomst en website van Deel de Natuur veilig te kunnen stellen.

Wanneer je de Stichting Deel de Natuur een héél warm hart toedraagt en een grotere schenking zou willen doen is het goed om te weten dat onze stichting bij de Belastingdienst geregistreerd staat als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en ook als Culturele ANBI. Giften of donaties aan een ANBI zijn aftrekbaar voor de belasting.  Mocht je hier meer over willen weten, vraag ons dan via het contactformulier om meer informatie.

Wanneer je ons wilt helpen en donateur wilt worden van DDN kun je het antwoordformulier invullen en deze via de mail aan ons retourneren.

 

We hopen op je steun en dat we de natuur samen kunnen blijven delen!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Deel de Natuur

Loes Belovics - Brigitte van Krimpen - Leo Vogelenzang 

 

Bijlagen:

Antwoordformulier  

 

 

Reacties

Geef een reactie