Nieuws

 

Deel de Natuur - Nieuws en mededelingen

 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle gepubliceerde nieuwtjes en mededelingen?  Je kunt ze in deze rubriek altijd allemaal gemakkelijk teruglezen zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

 

18-02-2022 Wijziging in voordelen voor Vrienden van Deel de Natuur

Tot onze spijt wordt de samenwerking met partner KNNV Uitgeverij  per 1 maart a.s. beëindigd. De maandelijkse verloting van een mooi boek komt hiermee te vervallen. We hopen binnenkort een alternatief te kunnen bieden. 

Nieuw is de regel dat Vrienden van DDN altijd als eersten op de hoogte worden gesteld van nieuwe activiteiten als fotodagen en workshops.  

Samenvatting van de thans geldende voordelen:

·           Als welkom een (reguliere) fotodag naar keuze gratis

·           20% korting op alle (reguliere) fotodagen

·           10% korting op  de overige activiteiten zoals workshops, fotodagen “special” en excursies etc.

·           Vrienden van DDN worden als eersten op de hoogte gesteld van nieuwe activiteiten

 

18-02-2022  Wijzigingen in  Het team achter Deel de Natuur

Na een periode als Gastmoderator binnen het team actief geweest te zijn, verwelkomen we Elbert Jan Achterberg nu als vaste moderator in ons team, we wensen hem veel succes!

 

18-02-2022 Wijzigingen in  Informatie en Voorwaarden    

De Algemene criteria zijn aangepast op het vlak van Mens & Natuur en Huisdieren & Vee, deze zijn nu als volgt:

Foto’s die aangeboden worden dienen een overwegend natuurlijk karakter te hebben. De ‘menselijke maat’, in de vorm van bouwwerken, mag niet het hoofdonderwerp of storend in beeld zijn. Van deze criteria kan worden afgeweken wanneer elementen van natuur en cultuur op een harmonieuze, samenhangende en functionele manier tot een esthetisch beeld  gecombineerd worden of als de moderatoren van mening zijn dat het een bijzonder beeld betreft.

Foto’s van huisdieren zijn niet toegestaan. Foto's van vee evenmin, tenzij deze ingezet worden voor het onderhouden van het landschap ( b.v. grote grazers of een schaapskudde op de hei) of als deze slechts ‘marginaal’ in het beeld aanwezig zijn. Van deze criteria kan worden afgeweken wanneer de moderatoren van mening zijn dat het een bijzonder beeld betreft.

 

18-02-2022 Aanvulling in Informatie en Voorwaarden

Informatie bij de foto's wordt op prijs gesteld, daarom is de volgende regel toegevoegd onder Titel, omschrijving en typering:

Deel de Natuur juicht toelichting toe op het tot stand komen van een foto, alsmede motivatie voor keuze van bijvoorbeeld Categorie Creatief & Experimenteel en Mens & Natuur.  Eveneens wordt een informatieve omschrijving bij een foto gewaardeerd.

 

 

 

 

Reacties

Geef een reactie