Home DDN Fotodag Zandhagedissen

DDN Fotodag Zandhagedissen

 

DDN Fotodag Zandhagedissen

Vrijdag 19 mei 2023

Deze fotodag is volgeboekt, je kunt je desgewenst nog aanmelden voor de reservelijst

 

Vrijdag 19 mei… net als  in voorgaande jaren organiseren we weer een fotodag om op zoek te gaan naar de zandhagedissen.

Deze dag is wel een beetje afhankelijk van het weer. Als het regent of bewolkt, koud en winderig is, is het zinloos om de hagedissen op te zoeken. Er moet op z’n minst met enige regelmaat een zonnetje te zien zijn. We plannen daarom 26 mei als reservedatum.

We nemen je mee naar een mooi plekje in de omgeving van Ermelo waar je gegarandeerd zandhagedissen zult vinden. In dit jaargetijde zijn vooral de mannetjes erg interessant daar ze speciaal voor de vrouwtjes zich opdoffen met een groene kleur. Maar die vrouwtjes doen uiteraard niet voor hen onder in schoonheid.

We verzamelen om 10.00 uur op een plek die je per mail krijgt doorgegeven als je je hebt opgegeven.  Even tijd voor een kennismaking en voor een kopje koffie/thee (wordt voor gezorgd). Rond 10.30 uur wandelen we naar onze locatie om te gaan fotograferen en natuurlijk om ervaringen te delen. We prikken geen eindtijd, dat zal afhangen van de situatie ter plekke.

 

Wat neem je mee:

·           Camera

·           Voldoende geheugenkaartjes en accu’s

·           Objectieven: Telezoom, macro objectief met wat langere brandpuntsafstand

·           Statief mits je die gebruikt of een kersenpittenzak.

·           Kleding die vies mag worden en stevige schoenen

·           Matje voor je knieën

·           Lunch en drinken (bij ontvangst hebben we koffie / thee)

 

Voor deze fotodag vragen we een bescheiden financiële bijdrage van € 14,50  per persoon. Deze wordt gebruikt voor het in stand kunnen houden van onze prachtige site, waar we allemaal van kunnen genieten.

Fotodagen zijn wezenlijk verschillend van de workshops die Deel de Natuur geeft. De bedoeling is om gezellig samen te fotograferen en informatie en inspiratie te delen aangaande onze gezamenlijke hobby.

Goed om te weten: Voor  “Vrienden van Deel de Natuur”  is de eerste fotodag een welkomstgeschenk, op volgende fotodagen krijgen zij 20% korting en voor de workshops geldt een korting van 10%.  Informatie over Vrienden van Deel de Natuur vind je op de site onder Over Deeldenatuur.nl >Vrienden van Deel de Natuur

 

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan? Bas Oosterom  verwelkomt  je graag! 

 Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van

- je naam

- aantal personen

- telefoonnummer

- fotodag zandhagedissen 19 mei 2023

 

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. We houden rekening met de kwetsbaarheid van de natuur, daarom is het  maximaal aantal deelnemers 8. 

Heb je interesse, maar is de dag reeds vol, meld je dan aan voor de reservelijst.

 

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij we deze nader zullen bespreken en van feedback voorzien.

We hopen je te zien op 19 mei en geven je onderstaand wat inspirerende foto's waarbij je wel zin móet krijgen.

 

 

 

Reacties

Geef een reactie