Home DDN Fotodag Zuiderheide

DDN Fotodag Zuiderheide

 

DDN Fotodag Zuiderheide

Zaterdag 19 augustus 2023

 

Augustus is de maand van de bloeiende heide en daar gaan we op zaterdag 19 augustus van genieten!  We doen dat op de mooie Zuiderheide, centraal gelegen tussen Hilversum, Laren en Baarn. Je kunt je hier niet alleen uitleven op de paarse pracht, maar er is ook een fotogenieke zandverstuiving.

Programma: Om 9.30 uur verzamelen (locatie volgt na aanmelding), even tijd voor een kennismaking en voor een kopje koffie/thee (wordt voor gezorgd) en dan gaan we rond 9.45 uur op pad om tot ca 13.00 uur te fotograferen. Dan komen we bij elkaar voor de lunch (zelf meenemen)  en natuurlijk om ervaringen te delen en resultaten te bekijken, waarna je in de middag vrolijk verder kunt gaan zolang als je wilt en tot je geheugenkaartje vol staat met prachtige beelden. We wandelen ca 3 km.

Wat neem je mee:

·           Camera

·           Voldoende geheugenkaartjes en accu’s

·           Objectieven: Standaardlens (24-70 / 24-105), groothoek, macro, telezoom (100-400 / 70-200), eigen initiatief (wanneer je liever niet te veel wilt meedragen kan een reiszoom handig zijn)

·           Statief mits je dit gebruikt

·           Klapstoeltje of kleed om op te zitten

·           Lunch en drinken (bij ontvangst hebben we koffie / thee)

 

Voor deze fotodag vragen we een bescheiden financiële bijdrage van € 14,50  per persoon. Deze wordt gebruikt voor het in stand kunnen houden van onze prachtige site, waar we allemaal van kunnen genieten.

Goed om te weten: Voor  “Vrienden van Deel de Natuur”  is de eerste fotodag een welkomstgeschenk, op volgende fotodagen krijgen zij 20% korting en voor de workshops geldt een korting van 10%.  Informatie over Vrienden van Deel de Natuur vind je op de site onder Over Deeldenatuur.nl >Vrienden van Deel de Natuurundefined 

 

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan? Brigitte van Krimpen en Loes Belovics van Deel de Natuur verwelkomen je graag!  Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van :

- je naam

- aantal personen

- telefoonnummer

- fotodag Zuiderheide 19 augustus

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. We houden rekening met de kwetsbaarheid van de natuur, daarom is het  maximaal aantal deelnemers 15.  Heb je interesse, maar is de dag reeds vol, meld je dan aan voor de reservelijst.

 

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij we deze van feedback zullen voorzien.

We hopen je te zien op 19 augustus en geven je onderstaand wat inspirerende foto's waarbij je wel zin móet krijgen.

 

 

Foto's Loes Belovics

 

 

 

 

Reacties

Geef een reactie