Home Fotodag Bosanemoontjes

Fotodag Bosanemoontjes

 

Fotodag Bosanemoontjes

Zaterdag 23 maart 2024

 

Zaterdag 23 maart is het weer zover… net als  in voorgaande jaren organiseren we weer een fotodag op het mooie Landgoed Oud-Poelgeest in Oegstgeest waar op dat moment niet alleen de welbekende bosanemoontjes in bloei staan, maar ook vele andere fotogenieke stinzenplanten zoals holwortel, sterhyacint en meer.

Programma: Om 9:00 uur verzamelen, even tijd voor een kennismaking en voor een kopje koffie/thee met wat lekkers (wordt voor gezorgd) en dan gaan we het park in om ons heerlijk uit te leven op al die heerlijke bloemetjes. Rond 12:30 uur komen we bij elkaar voor de lunch (zelf meenemen)  en natuurlijk om ervaringen te delen en resultaten te bekijken, waarna je in de middag vrolijk verder kunt gaan zolang als je wilt en tot je geheugenkaartje vol staat met prachtige beelden.

 

Wat neem je mee:

·           Camera

·           Voldoende geheugenkaartjes en accu’s

·           Objectieven: Macro, lensbaby, vintage, telezoom, eigen initiatief

·           Tussenringen en macroringen van je lensbaby, voorzetlenzen

·           Kleding die vies mag worden (regenbroek kan erg handig zijn)

·           Matje voor je knieën

·           Lunch en drinken (bij ontvangst hebben we koffie / thee)

·           Witte paraplu

·           Lampjes, gadgets

·           Eventueel een hoekzoeker als je die bezit

·           Statief indien gewenst of een kersenpittenzak.

 

Voor deze fotodag vragen we een bescheiden financiële bijdrage van € 14,50 per persoon. Deze wordt gebruikt voor het in stand kunnen houden van onze prachtige site, waar we allemaal van kunnen genieten.

Fotodagen zijn wezenlijk verschillend van de workshops die Deel de Natuur organiseert. De bedoeling is om gezellig samen te fotograferen en informatie en inspiratie met elkaar te delen. Wil je liever persoonlijke begeleiding en bijzondere beelden leren maken van deze voorjaarsbloeiers dan is de workshop “Colors of spring”  meer geschikt voor jou.

Goed om te weten: Voor  “Vrienden van Deel de Natuur”  is de eerste fotodag een welkomstgeschenk, op volgende fotodagen krijgen zij 20% korting en voor de workshops geldt een korting van 10%.  Informatie over Vrienden van Deel de Natuur vind je op de site onder Over Deeldenatuur.nl >Vrienden van Deel de Natuur

 

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan? Brigitte van Krimpen en Loes Belovics van Deel de Natuur verwelkomen je graag! 

 Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van

- je naam

- aantal personen

- telefoonnummer

- fotodag bosanemonen 23 maart

 

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. We houden rekening met de kwetsbaarheid van de natuur, daarom is het maximaal aantal deelnemers 15. 

Heb je interesse, maar is de dag reeds vol, meld je dan aan voor de reservelijst.

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij we deze nader zullen bespreken en van feedback voorzien.

 

We hopen je te zien op 23 maart en geven je onderstaand wat inspirerende foto's waarbij je wel zin móet krijgen.

 

Foto's diverse DDN-fotografen

 

Reacties

Geef een reactie