06 Bewerkte, gemanipuleerde foto


Bornem België


Lowland Photo FestivalDEEL DE NATUUR OP HET LOWLAND PHOTO FESTIVAL!

Deel de Natuur is dit jaar vertegenwoordigd op het Lowland Photo Festival en we vertellen je graag alvast wat we daar gaan doen:

Allereerst staan Brigitte van Krimpen en Loes Belovics de beide dagen, 10 en 11 december, op de beurs, waar zij je laten kennismaken met Deel de Natuur.  Je kunt hier al je vragen stellen,  terwijl  je geniet van een doorlopende diapresentatie van maar liefst ruim 1600 van de mooiste natuurfoto’s van de site.

Wil je graag eens feedback op jouw foto’s?  Dat kan, neem er enkele mee als print,  op een USB-stick of op je tablet of laptop en kom langs bij de stand van Deel de Natuur!

Op zondag 11 december ben je van 12.00 tot 12.45 uur van harte welkom bij de DDN- presentatie in de grote zaal tijdens de middagpauze.

In vogelvlucht nemen de dames  je mee naar Deeldenatuur.nl  waarna enkele deelnemende fotografen het podium betreden voor een geanimeerd  vraaggesprek  over hun fotografie en over hun ervaringen met Deel de Natuur.

Creatief fotograaf Jowan Iven  stond al vaker op het podium van Lowland  en is voor menigeen geen onbekende,  Deel de Natuur is er dan ook trots op om hem hier te mogen verwelkomen.

Jenny Maes is een macrofotografe wiens groei bij Deel de Natuur in de afgelopen jaren duidelijk zichtbaar is, de opbouwende feedback heeft hier zeker aan bijgedragen.

Ook de voorkeur van Leo Deknatel gaat uit naar macrofotografie, daarbij hebben vooral  vlinders voor hem een  enorme aantrekkingskracht.

Na afloop van deze presentatie ben jij ook vast en zeker enthousiast geworden voor Deel de Natuur!

Last but not least:  De promotie van Deel de Natuur op het Lowland Photo Festival gaat gepaard met een Fotowedstrijd voor nieuwe gebruikers,  alle info hierover kun je bij de stand verkrijgen. Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Je kunt bovendien met DDN-korting naar het Lowland Photo Festival! 

Klik door voor alle info over tickets, korting en het fantastische lezingenprogramma van Lowland.

Tot ziens op Lowland!!