Home Verslag DDN fotodag Bosanemoontjes

Verslag DDN fotodag Bosanemoontjes

Verslag Deel de Natuur fotodag Bosanemoontjes

Op zaterdag 30 maart was de eerste fotodag van 2019,  een dag waarop we volop konden genieten van een tapijt van rijk bloeiende Bosanemoontjes op het Landgoed Oud-Poelgeest bij Oegstgeest.

Om 10.00 uur maakten we onder het genot van koffie en thee kennis met elkaar,  de échte die-hards waren toen ook wel aan koffie toe, want die waren er al om 7.00 uur en hadden dan ook al mooie foto's op hun geheugenkaartjes staan!

Het weer was ons net als voorgaande jaren  goed gezind, een aangename temperatuur, weinig wind en een mix van zon en wolken, perfect om ons met een gezellige groep deelnemers  enthousiast bezig te gaan houden met de Bosanemoontjes en alle andere stinzenplanten,  je zou waarachtig keuzestress krijgen ;-)    En dan natuurlijk telkens de keuze hoe je gaat fotograferen, welke lens, welke benadering, licht mee of licht tegen,  close in beeld of toch meer ruimte?    Het leuke van zo'n fotodag is dat je elkaar op ideeën brengt en inspireert en dat gebeurde dan ook volop en de creativeit vierde hoogtij!

Onderstaand een impressie van deze meer dan geslaagde dag!

Purpe party © Brigitte Bergman Purple party © Birgitte Bergman   Spaans Blauw Ronald Bergkamp Spaans blauw © Ronald Bergkamp   Holwortel in high-key © Loes Belovics Holwortel in high-key © Loes Belovics   Brigitte (2) Opperste concentratie bij Brigitte van Krimpen © Loes Belovics   en het resultaat! © Brigitte van Krimpen en het resultaat! © Brigitte van Krimpen   De creatieve hit van de dag! stukje vitrage voor de lens, dankjewel Petra van Went! © Loes Belovics De creatieve hit van de dag! stukje vitrage voor de lens, dankjewel Petra van Went! © Loes Belovics   Petra Het resultaat is een bijzonder mooi soft beeld © Petra van Went   DSC01039-2 Nu in plaats van vitrage een stukje plastic met een gat erin i.p.v. de vitrage, werkt ook ;-) © Loes Belovics   Resultaten bekijken en met elkaar delen, dat is Deel de Natuur! © Petra van Went Resultaten bekijken en met elkaar delen, dat is Deel de Natuur! © Petra van Went  

We bedanken alle deelnemers voor hun enthousiaste deelname!

 

Reacties

Geef een reactie