Home DDN Fotodag Bosanemonen

DDN Fotodag Bosanemonen

 

DDN Fotodag Bosanemonen

Vrijdag 31 maart 2023

 

Vrijdag 31 maart is het weer zover… net als  in voorgaande jaren organiseren we weer een fotodag bij het Landgoed Oud-Poelgeest  in Oegstgeest waar op dat moment niet alleen de welbekende Bosanemoontjes in bloei staan, maar ook vele andere fotogenieke Stinzenplanten zoals Holwortel, Sterhyacint en meer.

Fotodagen zijn wezenlijk verschillend van de workshops die Deel de Natuur geeft. De bedoeling is om gezellig samen te fotograferen en informatie en inspiratie te delen aangaande onze gezamenlijke hobby.

Wil je liever persoonlijke begeleiding en bijzondere beelden leren maken van deze voorjaarsbloeiers dan is de workshop “Spring in pastels”  meer geschikt voor jou.

Programma: Om 9.00 uur verzamelen, even tijd voor een kennismaking en voor een kopje koffie/thee (wordt voor gezorgd) en dan gaan we rond 9.30 uur het park in om tot ca 12.30 uur te fotograferen. Dan komen we bij elkaar voor de lunch ( zelf meenemen)  en natuurlijk om ervaringen te delen en resultaten te bekijken, waarna je in de middag vrolijk verder kunt gaan zolang als je wilt en tot je geheugenkaartje vol staat met prachtige beelden.

 

Wat neem je mee:

·           Camera

·           Voldoende geheugenkaartjes en accu’s

·           Objectieven: Macro, lensbaby, vintage, telezoom, eigen initiatief

·           Tussenringen en macroringen van je lensbaby, voorzetlenzen

·           Kleding die vies mag worden (regenbroek kan erg handig zijn)

·           Matje voor je knieën

·           Lunch en drinken (bij ontvangst hebben we koffie / thee)

·           Witte paraplu

·           Lampjes, gadgets

·           Eventueel een hoekzoeker als je die bezit

·           Statief mits je die gebruikt of een kersenpittenzak.

 

Voor deze fotodag vragen we een bescheiden financiële bijdrage van € 14,50  per persoon. Deze wordt gebruikt voor het in stand kunnen houden van onze prachtige site, waar we allemaal van kunnen genieten.

Goed om te weten: Voor  “Vrienden van Deel de Natuur”  is de eerste fotodag een welkomstgeschenk, op volgende fotodagen krijgen zij 20% korting en voor de workshops geldt een korting van 10%.  Informatie over Vrienden van Deel de Natuur vind je op de site onder Over Deeldenatuur.nl >Vrienden van Deel de Natuur

 

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan? Brigitte van Krimpen en Loes Belovics van Deel de Natuur verwelkomen je graag! 

Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van

- je naam

- aantal personen

- telefoonnummer

- fotodag bosanemonen 31 maart

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. We houden rekening met de kwetsbaarheid van de natuur, daarom is het  maximaal aantal deelnemers 15. 

Heb je interesse, maar is de dag reeds vol, meld je dan aan voor de reservelijst.

 

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij we deze nader zullen bespreken en van feedback voorzien.

We hopen je te zien op 31 maart en geven je onderstaand wat inspirerende foto's waarbij je wel zin móet krijgen.

 

 

 

 

Reacties

Geef een reactie