Home DDN fotodag Bosanemoontjes

DDN fotodag Bosanemoontjes

Als gevolg van Corona-maatregelen helaas gecancelled.

Deel de Natuur sluit zich uiteraard aan bij de landelijke maatregelen die worden genomen in verband met het Coronavirus. 

De Fotodag Bosanemoontjes moeten wij daarom helaas afgelasten.

We vertrouwen op je begrip en graag tot een volgende keer!

*****

 

Deel de Natuur Fotodag – Bosanemoontjes

Zondag 22 maart a.s. is het weer zover… net als  in voorgaande jaren organiseren we weer een Fotodag bij het Landgoed Oud-Poelgeest in Oegstgeest waar op dat moment niet alleen de welbekende Bosanemoontjes in bloei staan, maar ook vele andere fotogenieke Stinzenplanten zoals Holwortel, Sterhyacint en meer. 

Allemaal heerlijke onderwerpen om je op uit te leven met de macrolens, maar niet alleen de macrolens is handig,  ook o.a. een telezoomlens, vintage lens, lensbaby en groothoek zijn heel geschikt. En een regenbroek, want het kan er best drassig zijn, vooral aan de oevers. Een witte (flits)paraplu is handig om de bloemetjes in de schaduw te zetten als het zonnetje net wat fel schijnt. 

Programma: Om 10.00 uur verzamelen, even tijd voor een kennismaking en voor een kopje koffie/thee (wordt voor gezorgd) en dan gaan we rond 10.30 uur het park in om tot ca 12.30 uur te gaan fotograferen. Dan komen we bij elkaar voor de lunch ( zelf meenemen)  en natuurlijk om ervaringen te delen en resultaten te bekijken, waarna je in de middag vrolijk verder kunt gaan zolang als je wilt en tot je geheugenkaartje vol staat met prachtige beelden.

Natuurlijk zien we dan naderhand je mooie foto’s graag op de DDN-site verschijnen! 

Zin in deze dag? Marianne Brouwer, Brigitte van Krimpen en Loes Belovics van Deel de Natuur verwelkomen je graag! Er zijn aan deze dag géén kosten verbonden. Je kunt opgeven via een mailtje aan  Loes:  belton@compaqnet.nl 

Graag tot 22 maart! 

 

N.B.  Uiteraard zal Deel de Natuur de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwlettend in de gaten houden en de plannen voor de fotodag  zo nodig bijstellen of annuleren.

*****

Brigitte

Bosanemoontjes - Bjorn van Lieshout   

 

Birgitte Bergman

Blauwe anemoon - Brigitte van Krimpen   

 

DSC05316

Holwortel - Loes Belovics   

 

20190320-20190320-DSC_1416

Sterhyacint - Roeli van Til   

 

Foto-1

Landgoed Oud Poelgeest - Elly Kruyff

 

Reacties

Geef een reactie