Home DDN fotodag - Zandhagedissen

DDN fotodag - Zandhagedissen

 

DDN fotodag - Zandhagedissen

Donderdag 10 juni 2021

 

Het is eindelijk weer zover!

We zijn weer in de running met onze welbekende DDN Fotodagen, gezellige en leerzame dagen waarop we met gelijkgestemden op stap gaan om te fotograferen, elkaar te leren kennen, en kennis en ervaring uit te wisselen, dat alles letterlijk in het kader van "Deel de Natuur".

Na onze aftrap van 5 juni naar de Duinviooltjes staat als tweede een bezoek aan de Zandhagedissen op de kalender op donderdag 10 juni. Een fotodag die voorgaande jaren altijd erg populair en steevast volgeboekt was.

Deze dag is wel een beetje afhankelijk van het weer. Als het regent of bewolkt, koud en winderig is, is het zinloos om de hagedissen op te zoeken. Er moet op z’n minst met enige regelmaat een zonnetje te zien zijn. Maar vooralsnog lijkt het eindelijk met het zomerweer de goede kant op te gaan en is de zon in aantocht. 

We nemen je mee naar een mooi plekje in de omgeving van Ermelo waar je gegarandeerd zandhagedissen zult vinden. In dit jaargetijde zijn vooral de mannetjes erg interessant daar ze speciaal voor de vrouwtjes zich opdoffen met een groene kleur. Maar die vrouwtjes doen uiteraard niet voor hen onder in schoonheid.

Qua lenzen zijn de zoom- en macrolenzen met de wat langere brandpunten het meest geschikt. 

We verzamelen om 9.00 uur op een plek die je per mail krijgt doorgegeven als je je hebt opgegeven.  We prikken geen eindtijd, je blijft zolang je het naar je zin hebt.

Deze dag wordt begeleid door een van de teamleden van Deel de Natuur: Ronald Bergkamp of Brigitte van Krimpen. Hij/zij is vraagbaak voor alles wat je wilt weten en geeft praktische hulp, tips en adviezen, zodat je niet alleen een gezellige dag beleeft, maar gegarandeerd ook met mooie foto's naar huis gaat.

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij we deze nader zullen bespreken en van feedback voorzien.

 

 

In tegenstelling tot eerdere fotodagen vragen we dit jaar een financiële bijdrage. We genieten allemaal van onze prachtige nieuwe site, maar om die in de lucht te kunnen houden hebben we inkomsten nodig.

Voor deze DDN Fotodag Zandhagedissen is de bijdrage € 24,50 per persoon, maar daarvoor krijg je zoals vermeld hulp en begeleiding van  een ervaren fotograaf van het DDN-team én achteraf feedback op je foto's. En last but not least: hiermee help je mee aan het in stand houden van Deeldenatuur.nl. Je bijdrage komt dan ook geheel ten goede aan de Stichting Deel de Natuur.

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan? Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van je naam, aantal personen en telefoonnummer. Je ontvangt van ons dan nadere informatie.

Omdat we rekening moeten houden met de geldende Coronamaatregelen én het onderwerp zich niet leent voor een grote groep is het aantal deelnemers beperkt tot 3.

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij.

We hopen je te zien op 10 juni en geven je onderstaand wat inspirerende foto's waarbij je wel zin móet krijgen ;-)

 

Fotograaf Ronald Bergkamp

 

Fotograaf Ronald Bergkamp

 

Fotograaf Loes Belovics

 

Fotograaf Loes Belovics

 

Fotograaf Marga Ronhaar

 

Fotograaf Ronald Bergkamp

 

 

Reacties

Geef een reactie