Home Fotowandeling Struinen door de AWD

Fotowandeling Struinen door de AWD

 

Fotowandeling Struinen door de AWD

Zaterdag 19 oktober 2024

 

Ben jij een enthousiaste natuur- en fotografieliefhebber en op zoek naar een unieke ervaring? Dan is een fotowandeling precies wat je zoekt: De wandelingen van begin dit jaar werden zo goed ontvangen dat we ze voor dit najaar opnieuw in ons programma aanbieden. Op zaterdag 19 oktober gaan we struinen door de herfstige Amsterdamse Waterleidingduinen!

Een ideale uitstap voor wie eens wil kennismaken met de AWD, maar ook voor degenen die er al eens waren, want dit schitterende duingebied staat garant voor een heerlijke dag buiten, zeker wanneer je met gelijkgestemden op pad gaat en onderweg samen kunt genieten van de natuur, de mooiste fotomomenten kunt delen en onderling volop tips en tricks kunt uitwisselen.

Of je nu vergevorderd bent of net begint met fotograferen, onze Fotowandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen is voor iedereen geschikt en biedt je een geweldige kans om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken.

We gaan vroeg op pad om van het mooie licht te profiteren. Daarom verzamelen we om 8:00  uur met koffie/thee en wat lekkers en trekken dan het gebied in. We zullen ca 6 tot 8 km lopen en onderweg ruim de tijd nemen om te fotograferen en voor een gezamenlijke lunchpauze.

Mooi weer kunnen we je helaas niet beloven, maar wel verrassende landschappen, damherten ga je zeker zien, en waarschijnlijk hoor je ze ook burlen. Tevens maak je kans op een vos en het is de tijd waarin de bomen zich van hun mooiste kant laten zien, getooid in alle tinten herfstkleuren.

Rond 14:00 uur verwachten we weer terug te zijn bij ons startpunt, maar als we onderweg veel te zien krijgen kan het ook later worden.

Deze Fotowandeling  wordt begeleid door Loes Belovics, die de AWD goed kent, en Brigitte van Krimpen.

 

Wat neem je mee:

·           Camera, voldoende geheugenkaartjes en accu’s

·           Naar eigen keuze standaardlens, telezoom, macro, evt. vintagelens. Denk wel aan het gewicht dat je de hele dag mee moet dragen Een trolley is hier niet geschikt!

·           Een statief ligt voor een wandeling niet echt voor de hand, maar dat is een eigen keuze

·           Goed schoeisel en op het weer afgestemde kleding

·           Lunch en drinken (bij ontvangst hebben we koffie / thee met iets lekkers)

 

Voor deze fotowandeling vragen we een bescheiden financiële bijdrage van € 14,50  per persoon. Deze wordt gebruikt voor het in stand kunnen houden van onze prachtige site, waar we allemaal van kunnen genieten. 

Bijkomende kosten: Toegangskaartje €1,50 en parkeren € 2,00.

Fotowandelingen zijn wezenlijk verschillend van de workshops die Deel de Natuur geeft. De bedoeling is om gezellig samen te fotograferen en informatie en inspiratie te delen aangaande onze gezamenlijke hobby.

 

Goed om te weten: Voor  “Vrienden van Deel de Natuur”  is de eerste fotowandeling of fotodag een welkomstgeschenk, op volgende dagen krijgen zij 20% korting en voor de workshops geldt een korting van 10%.  Informatie over Vrienden van Deel de Natuur vind je op de site onder Over Deeldenatuur.nl >Vrienden van Deel de Natuur

 

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan?

Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van

- je naam

- aantal personen

- telefoonnummer

- fotowandeling AWD 19-10-2024

 

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. We houden rekening met de kwetsbaarheid van de natuur, daarom is het maximale aantal deelnemers 10. 

Heb je interesse, maar is de dag reeds vol, meld je dan aan voor de reservelijst.

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij we deze nader zullen bespreken en van feedback voorzien.

We hopen je te zien op 19 oktober en geven je onderstaand wat inspirerende foto's waarbij je wel zin móet krijgen.

 

 

Foto's Loes Belovics

 

 

Foto's Brigitte van Krimpen

 

Reacties

Geef een reactie