Home "High Key paardenhoofd" - maak jij een make-over?

"High Key paardenhoofd" - maak jij een make-over?

Bewerking Carla

 

Maak jij een "Make over" ?

Het gebeurt ons allemaal wel eens:  je ziet een foto en denkt:

'Hé,  die bewerking zou ik anders gedaan hebben'  of  'Wat zou ik met die foto graag eens aan de slag gaan om te zien wat er voor mogelijkheden aan nabewerking zijn'.

Nou,  we geven je zo'n kans!

Op onze site zagen we dat bij de foto van het Highkey Paardenhoofd van Carla Groenenboom al  de nodige tips werden aangereikt. Carla staat er voor open om daarvan te leren en was bereid de originele foto aan te bieden aan de Deeldenatuur-gebruikers om daar eens een eigen bewerking van te maken.

*****

https://www.deeldenatuur.nl/user-image/highkey-paardenhoofd/

*****

Wil jij die uitdaging aangaan?

  • Vraag dan bij ons het originele bestand  van Carla op,  dat kan via een mailtje naar Loes Belovics:  belton@compaqnet.nl
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die in het gebruikelijke DDN-formaat ( zie onze Voorwaarden) retour met een korte omschrijving van je bewerking,  evt. aangevuld met een screenshot, tips etc.
  • We hopen verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam artikel op onze site

*****

Heb jij een foto met een bewerkingsvraag of eentje die geschikt is om te laten bewerken?  Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!

Vermeld het bij je upload of stuur ons even een berichtje.

Reacties

Geef een reactie