Home "De Grienden" - Maak jij een make-over?

"De Grienden" - Maak jij een make-over?

 

"De Grienden" - Maak jij een make-over?

 

Het is alweer enige tijd geleden dat we de DDN'ers uitdaagden voor een make-over,  maar nu hebben we weer eens een foto om lekker mee aan de slag de te gaan!

Doris Henriquez bezocht onlangs de Carnisse Grienden.  Een griend of een ham is een stuk land vaak buitendijks gelegen aan een rivier. Het wordt gebruikt voor het telen van griendhout, meestal wilg (bron: Wikipedia). 

De vele knotwilgen inspireerden haar tot een high key beeld. Bij deze opname heeft ze gebruik gemaakt van de high-key techniek en daarna in PS bewerkt. Maar is het wel een high key? kan het beter?  kan het anders? misschien ziet iemand zelfs wel totaal andere mogelijkheden voor deze foto?  Doris,  en wij ook,  zijn daar heel benieuwd naar.

Om een antwoord te krijgen op al die vragen doen we een beroep op jullie inspiratie, creativiteit en bewerkingsvaardigheden!

 

Heb jij zin in deze uitdaging?

  • Vraag dan bij ons de originele RAW file van Doris op,  dat kan via een mailtje naar info@deeldenatuur.nl
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die vóór 1 augustus in het gebruikelijke DDN-formaat (max 1080 hoog / 1920 breed, max 2 MB)  per mail retour
  • Geef daarbij een korte omschrijving van je bewerking, tips etc.

We hopen Doris hiermee te helpen en verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam en inspirerend artikel op onze site.

Nog niet helemaal duidelijk?  Kijk dan eens bij onze vorige  Make-over artikelen, je vindt deze onder Rubrieken/Make-Over

 

 

Originele onbewerkte foto De Grienden

 

 

Bewerking van De Grienden door Doris

 

 

Heb jij een foto die je wel eens door anderen wilt laten bewerken?  

Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!

 

 

 

 

Reacties

Geef een reactie