Home "Hoog water" - maak jij een make-over?

"Hoog water" - maak jij een make-over?

 

Hoogwater – Maak jij een Make-over??

Onlangs plaatste Leo Vogelenzang zijn foto "Hoogwater" op onze site en in de reacties kreeg hij de opmerking dat de foto wellicht wat sprankelender afgewerkt zou mogen worden. Daarop liet Leo ons weten wel nieuwsgierig te zijn naar andere mogelijkheden en bewerkingen en bood hij deze foto aan voor onze Rubriek “Make-over”.

Dat lijkt ons weer een leuke en interessante 'thuisopdracht' waarbij landschapsfotografen, maar ook anderen natuurlijk,  eens fijn aan de schuifjes mogen trekken!   

 

Origineel Leo

Originele opname Leo

 

Bewerking Leo op site

Bewerking Leo        

 

 Heb jij zin in deze uitdaging? 

  • Vraag dan bij ons het originele RAW bestand  van Leo op,  dat kan via een mailtje naar Loes Belovics:  belton@compaqnet.nl
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die in het gebruikelijke DDN-formaat (max 1080 hoog / 1920 breed, max 2 MB) retour met een korte omschrijving van je bewerking, tips etc.
  • We hopen verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam artikel op onze site

Nog niet helemaal duidelijk?  Kijk dan eens bij onze vorige  Make-over artikelen, klik hier

Heb jij een foto met een bewerkingsvraag of eentje die geschikt is om te laten bewerken?  Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!

Vermeld het bij je upload of stuur ons even een berichtje.

 

Reacties

Geef een reactie