Home "Rainbow"- Maak jij een Make-over?

"Rainbow"- Maak jij een Make-over?

 

"Rainbow"- Maak jij een Make-over?

 

Ronald Bergkamp maakte recent een mooie reis naar Noorwegen en kwam uiteraard thuis met foto's van de prachtige omgeving, zoals dit bijzondere moment met de regenboog over de bergen.  Hij kwam er echter niet uit in de nabewerking en riep onze hulp in.

Ronald: "Soms zit je er niet op te wachten maar de wisselende weersomstandigheden leveren wel mooie fotografisch mogelijkheden op, zeker als ze allemaal samen komen. Ik vond deze foto echter lastig in de nabewerking maar misschien is dit een foto voor een make-over? Ik wil hem in ieder geval beschikbaar stellen."

Het lijkt ons weer een mooie uitdaging voor de DDN-gebruikers, wie zet zijn tanden erin en laat het landschap in deze geweldige weersomstandigheden optimaal tot zijn recht komen?

 

Heb jij zin in deze uitdaging?

  • Vraag dan bij ons de originele RAW file van Ronald op,  dat kan via een mailtje via het contactformulier
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die vóór 27 april in het gebruikelijke DDN-formaat (max 1080 hoog / 1920 breed, max 2 MB)  per mail retour
  • Geef daarbij een korte omschrijving van je bewerking, tips etc.

 

We hopen  Ronald  hiermee te helpen en verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam en inspirerend artikel op onze site.

Nog niet helemaal duidelijk?  Kijk dan eens bij onze vorige  Make-over artikelen, je vindt deze onder Rubrieken/Make-Over

 

 

Onbewerkte foto "Rainbow" Ronald Bergkamp

 

 

Bewerking Ronald Bergkamp

 

 

Heb jij een foto die je wel eens door anderen wilt laten bewerken?  

Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!

 

 

Reacties

Geef een reactie