Home "Speulderbos"- Maak jij een Make-over?

"Speulderbos"- Maak jij een Make-over?

 

"Speulderbos"- Maak jij een Make-over?

 

Addie Lanting was een van de deelnemers aan de Workshop Bosfotografie Klassiek & Creatief in het Speulderbos door Brigitte van Krimpen.  Onlangs stuurde Addie ons deze foto en stelde daarbij een aantal vragen:

 “Ik wil graag leren, ik bewerk mijn foto's in Lightroom, kan ik hier meer uithalen ? Hebben jullie nog tips voor mij ?”

Wij moesten direct aan onze Rubriek Make-over denken, immers, door de foto van Addie door meerdere DDN-ers te laten bewerken mét daarbij tips en toelichting op de uitgevoerde bewerking  krijgt Addie ruimschoots antwoord op haar vragen en kan ze er vast en zeker wat van opsteken. Addie vond het een prima idee.  Daarom bij deze de vraag aan jullie:

Heb jij zin in deze uitdaging?

 

  • Vraag dan bij ons de originele RAW file van Addie op,  dat kan via een mailtje aan info@deeldenatuur.nl
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die vóór 25 december in het gebruikelijke DDN-formaat (max 1080 hoog / 1920 breed, max 2 MB)  per mail retour met een korte omschrijving van je bewerking, tips etc.
  • We hopen Addie hiermee te helpen en verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam en inspirerend artikel op onze site.

 

Nog niet helemaal duidelijk?  Kijk dan eens bij onze vorige  Make-over artikelen, je vindt deze onder Rubrieken/Make-Over

 

 

Onbewerkte foto  Speulderbos van Addie Lanting

 

Bewerking door Addie Lanting

 

 

 

Heb jij een foto die je wel eens door anderen wilt laten bewerken?  

Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!

 

Reacties

Geef een reactie