Home Verslag DDN fotodag Paddenstoelen Spanderswoud

Verslag DDN fotodag Paddenstoelen Spanderswoud

 

Verslag DDN fotodag Paddenstoelen Spanderswoud

30 oktober 2021

 

 

Op zaterdag 30 oktober stonden Brigitte van Krimpen en Loes Belovics op de parkeerplaats bij het mooie Spanderswoud met de telefoon in de hand, wachtend op afmeldingen voor de Paddenstoelen-Fotodag. Want, na een aantal fotodagen met steeds prachtig weer, hadden we nu toch echt pech en was deze zaterdag ronduit nat. Maar wat een verrassing,  alle deelnemers kwamen gewoon opdagen, stoere bikkels dus,  allemaal gewapend met paraplu's, regenpakken, beschermhoezen, plastic zakken en wat je maar nog meer kan verzinnen, om tóch lekker te kunnen fotograferen. 

Dus we gingen na heerlijke koffie/thee en koek  vol goede moed het bos in!

We laten de deelnemers weer aan het woord en natuurlijk laten we je hun resultaten zien:

 

Linda van Dam

Ondanks de regenachtige dag toch nog mooie paddenstoelen kunnen fotograferen. Ze kwamen werkelijk als paddenstoelen de grond uit  en de regen met pijpenstelen).  Met dank aan Brigitte en Loes voor hun leerzame aanwijzingen.

 

                                                     Bert ten Brink

Foto gemaakt tijdens de paddenstoelendag in het Spanderswoud in Hilversum, deze paddenstoel stond tegen een boom waardoor er een mooie diagonaal op de achtergrond ontstond.

 

Marian Rietveld

Tijdens de Paddenstoelen fotodag in Hilversum heel veel geleerd om beter te leren kijken naar de achter- en voorgrond en hier iets moois van te maken. Kerstlichtjes en Brillo meegenomen en uitgeprobeerd. Ondanks de regen weer een leuke ochtend geworden. Wel een beetje als een verzopen kat naar huis 😉.

 

Peter van den Bos

Paddenstoel in een omgeving van bomen geplaatst om wat meer sfeer te scheppen. Dus twee foto's gecombineerd.

 

Lex Visser

In eerste instantie leek het wel mee te vallen met de regen. Maar hoe langer we bezig waren merkten we toch wel dat het erg nat was. Niet bevorderlijk voor de camera. Desondanks toch nog een paar leuke foto's kunnen maken. Bovendien is het altijd handig en leerzaam om tijdens het fotograferen tips te krijgen van een paar vakmensen. Hartelijk dank daarvoor, Loes en Brigitte. Jammer dat het door de regen maar van korte duur was.

 

Marian Rietveld

Tijdens de fotodag in Hilversum werd mijn creativiteit geprikkeld. Mijn handschoenen als achtergrond en wat uitgeprobeerd. Wat was het nat, maar het enthousiasme van Brigitte en Loes maakten de dag goed.

 

 

Ondanks de regen dus toch enthousiaste reacties én mooie foto's.  Maar rond het middaguur ging het steeds harder regenen en kwamen we eensgezind tot de conclusie dat het mooi was geweest. Volgende keer beter!

 

Reacties

Geef een reactie