Home DDN Workshop - Bosfotografie Klassiek & Creatief - VOL

DDN Workshop - Bosfotografie Klassiek & Creatief - VOL

 

Deze Workshop is op beide dagen volgeboekt!

 

DDN Workshop - Bosfotografie Klassiek & Creatief

Donderdag 11 & Vrijdag 12 november 2021 Speulderbos

 Brigitte van Krimpen

 

Het Speulderbos in Garderen is misschien wel één van de mooiste bossen in Nederland. Dit komt omdat dit  bos anders is dan andere bossen in Nederland. Het staat vol met vele kromme bomen, die men niet voor niets  ‘de dansende bomen’ noemt. Heerlijk om hier te wandelen op een zonnige herfstdag maar magisch om daar te mogen staan als fotograaf vroeg in de ochtend met mist. Het weer kan je gelukkig niet afdwingen maar dat geeft niks want wat voor weer het ook is, er zijn hier altijd mooie beelden te maken. Dit kunnen statige boslanen zijn maar ook intieme beelden van prachtige bomen en verkleurde bladeren.

 

 

Samen met Deel de Natuur gaan we dit fantastische bos ontdekken tijdens een workshop “Bosfotografie Klassiek & Creatief” door Brigitte van Krimpen.

 

 

We beginnen met een korte kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee, waarna we een prachtige, karakteristieke laan gaan fotograferen. We vervolgen daarna onze wandeling naar een beukenbos met de ‘dansende bomen’. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over camera-instellingen en compositie en zullen we laten zien hoe je een bos zo goed mogelijk vastlegt.

Naast de klassieke manier om een bos vast te leggen gaan we ook dieper in op creatieve technieken, zoals ICM (intentional Camera Movement)  en meervoudige belichting.

Voor deze workshop dient de basiskennis over belichting (belichtingsdriehoek) aanwezig te zijn. In het Speulderbos moeten we wat meer lopen dan op andere locaties. Ben je minder mobiel, dan is deze workshop niet geschikt.

De workshop is een unieke kans om kennis te maken met deze vorm van fotografie of om reeds opgedane ervaring te verbeteren.

We beginnen de dag om 8.00 uur om te profiteren van het mooie ochtendlicht en de rust in het bos. We gaan door tot circa 13.00 uur, maar natuurlijk kun je daarna nog op eigen gelegenheid blijven genieten van dit prachtige bos.

Uiteraard zien we je foto's na afloop heel graag op onze site verschijnen, waarbij deze van uitgebreide feedback zullen worden voorzien.

Voor deze workshop is de bijdrage € 75,- per persoon. Je bijdrage komt geheel ten goede aan de Stichting Deel de Natuur voor het in stand houden van de website.  De deelname is beperkt tot max. 6 personen.

Enkele dagen vooraf sturen we je een PDF toe met alle tips  & tricks die deze dag voorbij gaan komen, zo kan je thuis rustig op je gemak alle informatie alvast bekijken om maximaal van de workshop te kunnen profiteren.

Heb je zin gekregen om met ons mee te gaan?  Stuur dan een berichtje naar info@deeldenatuur.nl onder vermelding van 

- je naam

- aantal personen

- telefoonnummer

Je ontvangt van ons dan nadere informatie.

 

De deelname is op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij want Vol=Vol.

Hieronder alvast een impressie van wat je in dit prachtige bos kunt verwachten.

Krijg je er al zin in??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Geef een reactie