Home Deel jouw Natuur

Deel jouw Natuur

 

Deel jouw Natuur

 

Bij Deel de Natuur staan natuur en fotografie centraal. Wij zijn een site van, voor en door natuurfotografen, waar we onze mooiste natuurfoto’s delen,  elkaars foto’s becommentariëren en daarbij tips en adviezen uitwisselen.

We gaan nu een stapje verder in het delen, er komt namelijk nieuwe rubriek ‘Deel jouw Natuur’.

Heb je een favoriet onderwerp waar je graag over wilt vertellen,  misschien wel een bijzondere serie foto’s van een uniek moment of heb je je langdurig vastgebeten in een project en wil je ons daar deelgenoot van maken? We bieden je die kans!

Ook een verslag van jouw mooiste natuurreis of juist je enthousiasme over je favoriete plek of wandeling dichtbij huis zijn van harte welkom.

In deze  nieuwe rubriek ‘Deel jouw Natuur’ bieden we je gelegenheid om ‘jouw natuur’  met ons te delen en daarmee je medegebruikers te inspireren.  We bieden je een podium voor jouw verhaal met illustrerende foto’s.

Enkele teamleden van Deel de Natuur zullen de komende weken de spits afbijten  en ‘hun natuur’ delen, zodat je een idee krijgt van wat onze bedoeling is en wat voor variëteit in mogelijkheden er is.

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag meedoen? Dan horen we dat graag via een berichtje aan info@deeldenatuur.nl

 

 

Deel de Natuur heeft meer rubrieken waarin je actief kunt meedoen, neem eens een kijkje bij

Fotomaatjes  en   Make-over

Jouw bijdrage is welkom!

 

Deel de Natuur is van, voor en door natuurfotografen

 

 

Reacties

Geef een reactie