Home "Zandstorm" - maak jij een make-over?

"Zandstorm" - maak jij een make-over?

Zandstorm – Maak jij een Make-over??

Onlangs plaatste Bas Oosterom zijn foto  "Zandstorm" op onze site. Een bijna on-nederlands beeld met spannend licht en prachtige structuren.  We hebben echter het idee dat er meer uit deze foto te halen is. Bas liet ons weten daar wel nieuwsgierig te zijn en bood deze foto aan voor onze Rubriek “Make-over”.

Dat lijkt ons weer een leuke en interessante ‘thuisopdracht’ waarbij je eens fijn aan de schuifjes mag trekken!  Geef jij deze zandstorm een extra dimensie mee? Weet jij het licht nóg meer impact te geven?  Of weet jij juist een geheel nieuwe creatieve draai aan de foto te geven?   We zijn er benieuwd naar!

Zandstorm origineel Originele opname "Zandstorm"   Zandstorm gepubliceerd Bewerking "Zandstorm" door Bas Oosterom   Heb jij zin in deze uitdaging?
  • Vraag dan bij ons het originele RAW bestand  van Bas op,  dat kan via een mailtje naar Loes Belovics:  belton@compaqnet.nl
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die in het gebruikelijke DDN-formaat (max 1080 hoog / 1920 breed, max 2 MB) retour met een korte omschrijving van je bewerking, tips etc.
  • We hopen verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam artikel op onze site
  Nog niet helemaal duidelijk?  Kijk dan eens bij ons vorige  Make-over artikelen, je vindt deze  onder Rubrieken/inspiratie
Heb jij een foto met een bewerkingsvraag of eentje die geschikt is om te laten bewerken?  Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!
Vermeld het bij je upload of stuur ons even een berichtje.

Reacties

Geef een reactie