Home "Natte herfst"- Maak jij een Make-over?

"Natte herfst"- Maak jij een Make-over?

 

"Natte herfst"- Maak jij een Make-over?

 

Het is al een tijdje wat stil rond onze rubriek “Make-over”, het leek ons daarom de hoogste tijd om hier weer eens wat nieuw leven in te blazen.

Voor deze Make-over kozen we de foto "Natte herfst" van Tony Traa,  een fijn beeld van een nat bos met mooie reflecties in de plassen  en een lekker sfeertje door de mist.  Tony heeft gekozen voor een mooie natuurlijke afwerking, maar je kunt bij zo'n foto alle kanten uit.  Wil je vooral de mistige sfeer laten zien? of juist de nadruk leggen op de eerste herfstkleuren,  of wellicht een combinatie van beiden?  Of misschien zie jij wel hele andere mogelijkheden.  Er zijn veel wegen die naar Rome - in de geval door het mistige en natte bos - leiden.  Wil jij eens jouw sfeer en interpretatie  aan deze bosfoto meegeven?  Dat kan!  Tony biedt deze foto namelijk aan voor de Make-over.

Heb jij zin in deze uitdaging?

  • Vraag dan bij ons de originele RAW file van Tony op,  dat kan via een mailtje aan info@deeldenatuur.nl
  • Maak jouw eigen bewerking en stuur die in het gebruikelijke DDN-formaat (max 1080 hoog / 1920 breed, max 2 MB)  per mail retour met een korte omschrijving van je bewerking, tips etc.
  • We hopen verrast te worden met een aantal geheel eigen versies en zullen die inclusief de originele foto publiceren in een voor ieder leerzaam en inspirerend artikel op onze site.

Nog niet helemaal duidelijk?  Kijk dan eens bij onze vorige  Make-over artikelen, je vindt deze onder Rubrieken/Make-Over

 

 

Onbewerkte foto Natte Herfst van Tony Traa

 

Bewerking door Tony Traa

 

 

Heb jij een foto die je wel eens door anderen wilt laten bewerken?  

Als je die beschikbaar wilt stellen voor een volgende editie van deze rubriek dan horen we dat graag!

 

 

Reacties

Geef een reactie