Home Groene Camera 2023 - DDN winnaars

Groene Camera 2023 - DDN winnaars

Groene Camera 2023

 DDN winnaars

 

Graag feliciteren we Brigitte, Ria en Ina.

We zijn super trots op onze drie DDNers, die gisteren een prijs in de wacht gesleept hebben bij de prestigieuze Nederlandse natuur fotografie wedstrijd de Groene Camera

 

 

Winnaar categorie Planten en paddenstoelen: Brigitte van Krimpen

 At the end of the isle

Juryrapport:

Paddenstoelen vormen een populair onderwerp bij fotografen. De fotograaf heeft voor deze foto gekozen voor een geheel andere aanpak en zich geconcentreerd op het mycelium (de paddenstoelwortels) van een zwam . Dit prachtige contrastrijke beeld lijkt een spierwitte boom te tonen. Door de bekende vormen die je toch niet meteen kunt thuisbrengen is dit een nieuwsgierig makend beeld waar je naar blijft kijken.

 

 

Runner up Serie: Ria Groot-Zevert

Titel: Het Aardse Begin,
Het ontstaan van nieuwe organismen. Een contemplatieve schoonheid van een natuurlijk proces, omgezet naar een kunstvorm dat spreekt tot de verbeelding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juryrapport:

Een portfolio met dronefoto’s van landschappen? Dat is dit zeker niet. Dit portfolio laat juist heel kleine stukjes beton zien! Mossen, algen en schimmels nemen langzaam bezit van het beton dat kaal begint en steeds meer op miniatuurlandschap gaat lijken. Een prachtige originele serie met kunstzinnige beelden die je twee of drie keer laten kijken.

 

 

Eervolle vermelding in de categorie Planten en paddenstoelen: Ina Bouhuyzen

 

 

Bij deze feliciteren we ook alle andere winnaars.

 

Reacties

  1. Van harte gefeliciteerd Brigitte, Ria en Ina. En wat fijn dat we hier jullie prachtige beelden lekker groot kunnen bekijken. Maken ze nog meer indruk.

Geef een reactie